Covid-19 tiedote
Verkkokauppamme on auki aivan normaalisti 24/7 ja tuotteet lähetetään jokaisena arkipäivänä. Pyydämme kuitenkin tässä tilanteessa varautumaan jopa 3 arkipäivää pidempään toimitusaikaan.

Näytetään 5 tuloksesta

Aurinkotuolit

Tutustu Suomen mukavimpaan aurinkotuolivalikoimaan! Jäät loikoilemaan paljon pidemmäksi aikaan, kuin mitä meinasit alunperin. Kaikki aurinkotuolit on tehty miellyttävästä akryyli-verkosta, joka tuntuu pehmeältä ja mukavalta ihoa vasten. Mallistoomme kuuluu aurinkotuoleja, jotka pysyvät tukevasti paikallaan ja myös sellaisia, joilla saa aikaan mukavaa, keinuvaa liikettä kaarevan muotoilun ansiosta. Aurinkotuolimme ovat myös hyvin tyylikkäitä! Niiden värit ovat kirkkaat ja selkeät, ja niiden muotoilu on siroa ja linjakasta.


Aurinkotuolien kangas on erittäin helppohoitoinen; vesi valuu helposti pois sen päältä, joten kangas pysyy helposti kuivana, eikä homehdu, vaikka se olisikin ulkona koko ajan. Siro, mutta kestävä runko on alumiinista, joten tuoli on kevyt ja helppo siirrettävä. Saat aurinkotuolisi helposti siirrettyä asuinympäristösi eri auringonottopaikkoihin, oli se sitten terassi, ranta tai laituri.